Fransk Pæretærte

Fransk pæ­re­tær­te

Fransk pæ­re­tær­te

Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 35 minutes
Total Time: 50 minutes

Nem opskrift på den bedste pæretærte med creme fraiche. Den bedste nemme
kage, som kan serveres til eftermiddagskaffen eller som en nem dessert.

Ingredients

  • 115 g. smør
  • 200 g. sukker
  • 2 stk. æg
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 160 g. hvedemel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 120 g. creme fraiche
  • 3 stk. pære
  • 20 g. mandelsplitter

Instructions

  1. Pisk blødt smør, sukker og vaniljesukker sammen, så det bliver helt hvidt. Det tager ca. 5 minutter.
  2. Tilsæt herefter æg og pisk videre.
  3. Vej hvedemel af og bagepulver af.
  4. Vend creme fraiche, hvedemel og bagepulver i din æggemasse.
  5. Beklæd bunden af en springform (Ø22 cm) med bagepapir. Smør siderne med smør.
  6. Fordel dejen ud i formen.
  7. Skræl pærer, fjern kernehus, skær i tynde skiver og placer skiverne langs kanten af formen.
  8. Til sidst drysses mandelflager og lidt sukker på toppen.
  9. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.
  10. Tag den ud af ovnen og lad den køle en smule af.
  11. Server med creme fraiche eller en kugle vaniljeis til.

Skriv et svar

Skip to Recipe