
Brownies (verdens bedste)
Prep Time:
15 minutes
Cook Time:
30 minutes
Total Time:
45 minutes
Begynd bare på anden portion mens du laver den første 🙂
Opskriften passer til en mellemstor metalfolie form
Ingredients
- 100 g smør
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 1 1/2 dl hvedemel
- 4 spsk. kakao (må gerne være Valrhona)
- 1 1/2 tsk. vaniljesukker
- 1 knivspids salt
- 100 hasselnødder
Instructions
- Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i.
- Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
- Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
- Smør en bageform og drys rasp i - tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt). Drys hakkede hasselnødder over (valgfrit).
- Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter - pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
- Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.