
Pastasalat m tunsauce
Ingredients
Pastasalat
- 2 gulerødder (ca 150 g)
- 350 g kogt pasta (ca 125 g rå)
- 75 g majs (ca 1 dl)
- 75 g ærter (ca 1 dl)
Tunsauce
- 1/2 lille løg (ca 25 g)
- 1 dåse tun i vand (150 g)
- 2 spsk kapers
- 1 dl syrnet mælkeprodukt (1,5 % fedt)
- 1/2 citron
- Salt og peber
Tilbehør
- Groft brød
Instructions
- Gulerødderne skrælles og rives groft
- Pastaen blandes med grønsagerne
Pastasaucen:
- Løget pilles
- Løg, tun og kapers blendes til en jævn masse
- Blandingen røres sammen med det syrnet mælke produkt
- Citronen presses og saften tilsættes
- Tunsaucen smages til med salt pg peber
Servering:
Pastasalat og tunsauce blandes sammen
Retten serveres med grøft brød