
Rabarber/Kokos Tærte
Prep Time:
20 minutes
Cook Time:
40 minutes
Total Time:
1 hour
Dejlig sommertærte
Ingredients
Rabarberfyld
- 350 g rabarberstængler skåret i tynde skiver
- 125 g sukker
- 1 tsk. vaniliesukker
Dej
- 100 g kokosmel
- 125 g sukker
- 125 g blødt smør
- 1 æg
- 60 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Instructions
Rabarberfyld:
Rabarber, sukker og vaniljesukker blandes sammen i en skål og står og trækker, men dejen laves
Dej:
Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse. Pisk ægget i. Bland hvedemel, bagepulver og kokosmel sammen og vend det i dejen.
Halvdelen af dejen hældes i en smurt tærteform (24 cm).
Fordel rabarberstykkerne og ca. halvdelen af vædsken oven på dejen. Læg resten af dejen over som løg og glat med en ske.
Resten af vædsken fra skålen fordeles over låget.
Tærten bages midt i ovnen ved 175 grader i ca 40 min.
Kan servers med letpisket flødeskum