Frokost

Pastasalat m tunsauce

Pastasalat m tunsauce

Ingredients

Pastasalat

  • 2 gulerødder (ca 150 g)
  • 350 g kogt pasta (ca 125 g rå)
  • 75 g majs (ca 1 dl)
  • 75 g ærter (ca 1 dl)

Tunsauce

  • 1/2 lille løg (ca 25 g)
  • 1 dåse tun i vand (150 g)
  • 2 spsk kapers
  • 1 dl syrnet mælkeprodukt (1,5 % fedt)
  • 1/2 citron
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Groft brød

Instructions

  1. Gulerødderne skrælles og rives groft
  2. Pastaen blandes med grønsagerne

Pastasaucen:

  1. Løget pilles
  2. Løg, tun og kapers blendes til en jævn masse
  3. Blandingen røres sammen med det syrnet mælke produkt
  4. Citronen presses og saften tilsættes
  5. Tunsaucen smages til med salt pg peber

Servering:

Pastasalat og tunsauce blandes sammen

Retten serveres med grøft brød

Skriv et svar

Skip to Recipe