Forret

Kaviar rand

Kaviar rand

Ingredients

  • 2 glas rød kaviar
  • 4 hårdkogte æg
  • 1/2 revet løg
  • 2 1/2 dl cremefraise
  • 2 spsk mayonaise
  • 1/2 bundt dild
  • 100 g rejer
  • 4 blade husblads
  • saft af 1/2 citron
  • salt og peber

Pynt

  • strimlet salat
  • 200 g rejer
  • citron

Instructions

  1. Kom kaviaren op i en skål
  2. Hak æggene og kom dem ved
  3. Bland løg, cremefraise, mayonaise og citronsaft i
  4. Smag til med salt og peber
  5. Bland klippet dild i
  6. Husbladsen lægges i blød i koldt vand i 5 min
  7. Kom nogle af rejerne i bunden af en randform
  8. resten blandes i kaviarmassen
  9. tag husbladsen op af det kolde vand og smelt den i vandbad
  10. Når helt smeltet, blandes den i kaviar massen, mens der røres godt rundt
  11. Hæld massen op i en randform, som sættes i køleskabet
  12. Randen stivner på ca 2 timer
  13. Den vendes up på strimlet salat og pyntes med rejer og citron

Skriv et svar

Skip to Recipe