Brownies

Brownies (verdens bedste)

Brownies (verdens bedste)

Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 30 minutes
Total Time: 45 minutes

Begynd bare på anden portion mens du laver den første 🙂

Opskriften passer til en mellemstor metalfolie form

Ingredients

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1 1/2 dl hvedemel
  • 4 spsk. kakao (må gerne være Valrhona)
  • 1 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 1 knivspids salt
  • 100 hasselnødder

Instructions

    1. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i.
    2. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
    3. Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
    4. Smør en bageform og drys rasp i - tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt). Drys hakkede hasselnødder over (valgfrit).
    5. Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter - pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
    6. Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.

Skriv et svar

Skip to Recipe